Regn regn och mera regn

Jag tror bestämt att det är dags för höst nu. Idag fick jag massa härvor garn på posten, nu måste jag bara få tag på ordentliga grytor så att jag kan börja färga garnet här med.

Ibland undrar jag om det inte blir lite för många projekt. Lika ofta konstaterar jag att det nog är det. Det är lurigt att vänja sig vid ett ormalt liv efter varje deppig period. Just nu har jag kommit så långt att lägenheten är städad, jag har åtminstone lyckats göra lunch idag och bakat en plommonpaj. Tyvärr blev det ett misslyckande med tvätten, hann inte me den.

Men till lite roligare saker:

Plommonpaj med choklad och kardemumma.

  • Plommon
  • Mjöl
  • Sikt/graham
  • Socker
  • Margarin
  • Kardemumma
  • Choklad

Blanda allt utom plommon och choklad tills du har en smulig blandning. Tryck ner hälften av blandningen i en form och täck botten och sidor med blandningen. Varva sedan plommonbitar med översmulad deg och chokladbitar.

Sätt in i ugn på 175 grader i ca 20 min.

Njut! (de gör jag av den nu i alla fall)


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar