Kategorier
Hantverk Övrigt

Leitet 2.0

Jag fick idag komma in till min nya kurs på linnéuniversitetet. Av ren lycka över att äntligen få uppleva välstrukturerade sidor och kurser började mina fingrar traska iväg till en tygbit och resultatet blev en liten mjuk filur.

Leitet 2.0

Vi kan se det som en fluffig tribut till den person som fick mig att älska webbprogrammering.

2 svar på ”Leitet 2.0”

Här gäller det att sköta sig ser jag….. Annars gissar jag att du har en uppsättning nålar att ta till :S

Ge dock inte allt för mycket cred till mig, utan till David Waller som tagit fram material och struktur inom ramen för sitt exjobb. David kommer att vara Javascript-Ninjan i kursen och jag side kick snarare än tvärt om 😉

Jag tror jag har sett tillräckligt många av dina olika kurser för att ha lite koll på hur mycket bättre de är än majoriteten av alla andra kurser jag hamnat på. WP är helt enkelt bara väldigt bra, och du är rätt mycket WP trots allt.

Kommentera