Kalmarmys i efterhand

Att WPP tog slut har jag hunnit skriva om men nu kommer jag till den härliga lilla butik jag hittade inne på baronen. Den heter Deli Mix och ägaren såg lite ensam ut utan kunder så jag kunde inte låta bli att gå in och fota lite. Jag får väl erkänna att jordgubbarna lockade rätt mycket med.

delimix1

Väl inne i butiken började jag känna mig som ett barn på julafton. Godsaker av bästa slag överallt. Saft, sylt, marmelader, skorpor, ostar och allt möjligt gnagbart.

delimix2

Det var omöjligt att inte gå och leta idéer till egna blandningar så någon månad senare gjorde jag björnbärssylt med vit choklad. Resultatet blev riktigt bra.

I butiken hittade jag lite nya sorter av en av mina favoriter: knäcke-sticks. Mest tycker jag om sorten med rosmarin och salt. Men här hittade jag varianter med rotfrukter, kummin och annat skoj. En klar rekomendation.

sticks


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar