Kategorier
Hantverk Övrigt

Julkransar på längd och bredd

Nu har det hänt ganska mycket på sistone! Jag har bott i lådor i några veckor i väntan på flytt till Gislaved igen. I förra helgen åkte vi med näst sista lasset, kvar är bara en bilslast med prylar. Jag kommer att bo ett tag hos mina föräldrar för att få en mental paus från ensamheten i kalmar och i väntan på hopflytt med P. Jag var en tur inne på Borgen och tittade på hantverk med honom i söndags och jag lyckades tillslut få tag på kontaktuppgifter till Gislaveds slöjdare. Från och med nästa år kommer jag kunna vara med där och jag ser verkligen fram emot lite hantverksträffar.

I förra veckan hade Lena (äldsta storasystern) fått för sig att berätta för sina arbetskamrater att jag hade med mig kransar till julmarknaden i Klippan vilket ledde till sju beställningar direkt. Tänkte visa hur de blev:

Kommentera