Dedication, en fortsättning

Det har gått oförskämt lång tid nu och ännu ett kalenderår har avslutats. Projekt må bra klappade ihop när jag blev allt för stressad och jag lämnade mitt dåvarande jobb för en omstart. Att lära mycket nytt när hjärnan är trött och stresstrasig är kanske inte det smidigaste så jag valde förra året vid den här tiden att lägga allt åt sidan utom jobb och trädgård. Att ge mig själv den tiden jag skulle behöva för att ta mig igenom den första tiden. Det har varit en utmaning i sig att inte lyssna på alla vanliga måsten och att prioritera om för att lägga fokuset inåt. Egentligen ligger väl den fysiska hälsan långt upp på listan av vad man ska göra för att fungera mentalt men jag tog en paus från det måstet med.

Det har varit ett år med mycket tvivel på min egen förmåga, funderingar och frustrationer. Jag ska väl inte påstå att jag gått rakryggad hela vägen utan mycket har förfallit och humöret har varit lite sådär. Nu har min ettårsplan avslutats och halva december blev uppstarten inför ett år där jag får plocka in fler delar. Tillsammans med sambon har det blivit korta yogapass varje kväll. Först bar det emot och jag ville gärna dra mig ur men vanan har börjat sätta sig. Under julhelgen började jag få sällskap av min mamma med vilket gjorde det hela ännu roligare. Promenaderna började någon gång under mellandagarna och där finns fortfarande ett visst motstånd kvar att jobba med.

Jag kommer inte att göra några längre planer i nuläget. Jag behöver mål jag kan se slutet på så till att börja med blir det på månadsnivå. Förkylningen sitter i så jag håller alla bitar rätt lugna än.

Del ett blir yogautmaningen dedicate av Adriene som är en 30-dagars plan. Första passet börjar idag, de läggs upp dagligen på youtube under januari.
Del två är promenaderna. I bästa fall 10 000 steg per dag, inklusive en eftermiddags/kvällspromenad.
Del tre är styrkan. Det står en kettlebell vid yogamattan och jag ska försöka gå igenom mina tio favoritövningar från gymmet i Alvesta.

Dag 0

Styrka: 10 t-rodd med varje arm

Dag 1

Styrka: 10 t-rodd, 10 stöten, 10 t-rodd
Yoga: Digestion flow ca 22 min snabbt flöde
Gång: 11 039 steg

Kommentera