Dedication, dag 4-6

Det var tydligen dags för lite bloggstrul igen. Egentligen är det mest datorn som bråkar men jag är för bekväm för att ominstallera den. Dagsnumreringen blir lite förvirrande då dag 1 i dedicationserien kom den 2:a januari och jag hade projektstart den första.

Dag 4

Yoga: 35 min
Gång: 10 217 steg
Styrka: 20 t-rodd, 10 stöten, 10 utfall

Dag 5

Lördag och promenaddag! Solen lös för fullt och allt jobbade mot äventyr. Magbråkets fortsättning ledde till att rundan gick runt hemmet. Det blev en liten bit längs höglandsleden och skogen runt huset.

Yoga: 22 min + 4 min
Gång: 11 682
Styrka: 20 t-rodd, 10 stöten

Dag 6

Otroligt seg dag, spenderade mycket av tiden i sängen med hantverk. På slutet blev det att dra ut och samla ihop dagens steg i mörkret. Vi kom hela skillingarydsrundan med inte jättestora problem. Alltid lite oroväckande att gå längre rundor när magen bråkar. Varit obekvämt kraftlös och behövde pausa yogan när jag blev för snurrig. Börjar kanske märkas att jag har viss blodförlust av magkrånglet.

Yoga: 29 min
Steg: 11 004
Styrka: 20 t-rodd, 10 stöten, 20 kettlebell swing

Kommentera