Dedication dag 24

Ok, det där var ett ordentligt hopp, vad hände? Min ibs som skött sig väldigt snällt de senaste åren bestämde sig i höstas för att det var dags att ställa till det. I år har det inneburit att jag håller på att testar igenom det recepfria sortimentet för att hålla mig någorlunda fungerande. Det går inte jättebra men det blir inte sämre just nu. Reaktionerna på behandlingen gör det väldigt omotiverat till rörelse så mina 10000 steg får vänta. Nytt försök i februari kanske.

Yogan har rullat på fint och efter den första veckan kortades passen ner till 20-25 min/st. Vi är fortfarande igång med yogan och när en omgång missats har den tagits igen lite senare. Nu är det inte många dagar kvar på dedication, sen får vi ta nya beslut om hur vi ska fortsätta.

Utöver yogan har vi varit iväg på årets första slalomtur, det var isigt och små drivor med lössnö men det var kul. Jag har haft en lång slalompaus då det gjort för ont med pjäxor. Jag har försökt hyra några gånger men det gör snabbt för ont för att åkningen ska vara kul. Förra säsongen såg jag till att läsa på ordentligt och det är tydligen många som har samma problem. Vissa pjäxor rekommenderades för stora vader och jag lyckades hitta ett par som precis fungerade.

Ännu bättre är att jag börjat på orientalisk dans. Det är en kurs med väldigt hög hastighet så den är inte jättekul men jag får röra på mig på ett sätt jag tycker om och sambon har hängt med på kursen han med.

Kommentera