Dedication, dag 2

Vem släckte lampan?! Morgonen var helt fenomenalt solig och det kändes som en bra dag för att få saker gjorda på, så som att jaga regntunnor. Med alla tunnorna insamlade var det bara att köra igång med första arbetsdagen för året. Det blev en frusen och kort promenad på lunchen. Bara ett träd över gångvägen annars hade det mesta klarat sig bra från vindbusen Alfrida, värre blev det mot östkusten och längre norrut.

Lagom tills att det var dags att ta sig hem hade den där ljusa saken gått och lagt sig och jag ville fortfarande få ihop de där sista 5200 stegen som saknades (vilket för övrigt inte är långt ifrån solljusets färgtemperatur mitt på dagen räknat i kelvin). Det blev en Skillingarydspromenad och jag hade belysning ungefär halva vägen. Promenad och mörkerträning på samma gång. Inte illa.

Sen var det ju då dags för yogan. Första passet skulle vara på 50 minuter vilket kändes lite avskräckande men det är bara att göra ändå. Vi skumpade ner på varsin matta och insåg att passet skulle börja lugnt och båda frös så filtar och annat varmt släpades fram. 50 minuter senare kunde jag inte vara annat än nöjd med att ha genomfört passet. Glad, avslappnad och med darrande mage och armar. Måste nog få till ordningen bättre, att börja med lång yoga och avsluta med styrketräning blir lite speciellt. Lagom till sängdags är allt uppvarvat igen. Än har det löst sig rätt ok då jag tar min kvällportion efteråt. Magen har krånglat sen oktober och nu är det nytt test med chiafrön på kvällen. Än har jag bara gjort det tre kvällar. Det har någon effekt men det går nog inte snabbt att få kroppen att fungera normalt igen.

Dag 2

Yoga: 50 min
Gång: 10 683 steg
Styrka: 30 t-rodd, 10 stöten, 10 utfall

Kommentera