Ätbart, Övrigt

Barnskrik och höstvindar

Det har regnat och blåst hela natten. Det har blivit svårare att sova om nätterna, jag ligger och lyssnar efter ljud och tittar efter skuggor. ”Är det någon där? Var det något som rörde sig? Lät det inte som om någon smög där ute?”. Jag har funderat på att söka efter någon att prata med, det hade varit rätt trevligt med en utomståendes stöd och råd. Det är nog motivationen som saknas. Dags att börja med rosenrot igen med andra ord.

Jag har börjat sätta upp ett fåtal punkter som ska lösas varje dag för att kunna vara nöjd med min insats. Annars skulle det bara kännas som att jag gör för lite på allt jag borde göra.

Igår var jag en tur på ikea och fick tag på ett set med lådor. Målade den och pysslade ihop lite fina skyltar så nu har mina örter fått lite finare boplats. Ska ta och bygga ut deras bostad under dagen.

Kommentera