Anläggning och trädgårdskoll juli

Trots den konstanta värmen kunde jag inte låta bli helt med grävandet. Det lilla äppelträdet var ansatt från alla håll med gräs och annat så det var dags att ge den lite luft. Samtidigt blev det till att förbereda flytt av några andra buskar som behövde räddas från sorken. Självklart vet jag att den lilla rackaren kommer att älska att gräva runt under barken, men har jag tur kanske jag kan fånga in några av dem då med. Buskarna kommer glatt att kunna växa vidare utan att bli uppätna oavsett.

Här har vi definitionen av en chansning. Flytt av fruktbuske mitt i torkan. Frukterna ryker nog men busken ska allt klara sig. 

Rosenkvitten ’Cido’

Potatishörnan har snyggats till lite med ny marktäckning och de uppätna växterna runt storstenen har flyttats till nästa storsten så vi kan traska runt här istället.

Inne på altanen håller oredan på att ta över. Allt växer och jag har inte några vettiga stöttor till tomaten som istället får vräka ut sig över bordet.

Det här är nog bästa överblicken just nu. Förra året gick gränsen vid blåbärsraden i mitten och i år har det gått ända ut till buskaget.

Clematis ’Summer snow’
Buskhallon

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar