Vild skördebuffé

Efter helgens besök på ölands skördefest blev det en omgång i köket.

Kantarellcrepes

  • Stek pannkakor
  • Gräddstuva kantarellerna och krydda
  • Ugnsbaka med fetaost på

Rencheescake på kavring (utan rom och med rökt ren istället för stek)

  • Mixa kavring och smör
  • Blanda mjukost, kvarg, pepparrot och rökta renstrimlor
  • Strö över smörgåskrasse.

Äppelost på kavring (öländs calvadosost istället för cheddar och calvados)

Getostfyllda cocktailtomater

Syrlig och slät pumpasoppa
Lammsalami (utan vitlök!)  
Syltade trattkantareller

Syltad zucchini



http://www.tasteline.com/Recept/getostfylld_cocktailtomat
http://www.tasteline.com/Recept/appelcheddar_pa_kavring
http://www.tasteline.com/Recept/Renstekscheesecake_med_rom



Kommentera