Tappat räkningen och lite till

 

Helgen var riktigt härlig med mycket trädgård och så gisledagarna förstås. Det var folk, folk, lite irländsk musik och så mer folk förstås. Allt avslutades med en riktigt häftig konsert av symfoniorkestern i Gislaved med den mest energiska dirigent jag någonsin sett. Vi kom dit precis lagom tills de började spela introt till pirates of the caribbean och sen var allt igång.

Majoriteten av helgen spenderades på cykel så vi hann ut till många mysiga ställen. Här nedan var vi på väg hem på kvällen efter en tur till gisledagarna.

2014-05-30 21.32.35

 

Mitt inne i centrum stod den här lille sötnosen. Jag vill också ha en drake!

2014-05-31 20.05.03

 

 

Roligast i helgen var dock att få se skye crofters igen. Det är nu tio år sedan vi startade och gruppen lever fortfarande kvar. I år hade de fått ihop ca 8 musiker vilket måste vara något av ett rekord.

 

DSCF7851

 

 

Jag vet inte hur många dagar som gått sen jag började på mitt projekt men det är över ett halvår nu. Innan helgen låg jag på 77.3,  det vill säga 1 hekto från att ha gått ner 10 kg så målet under helgen var att komma ner det där sista retsamma hektot för att jobba vidare mot nästa mål efter det. Men vilken överraskning jag fick när jag kom hem! Nu på morgonen låg jag på 76.3, så nu har jag bara 1.3 tills jag kommer till mitt nästa riktigt stora mål. Sömnen har dock inte fungerat så bra i värmen så allt blir lite hoppigt och osammanhängande.

vikt

 

 

 

Kommentera