S2E9: Höstmörker

Det går bra nu. Det känns lite som att det är knägång som gäller dagarna igenom men ska jag jämföra med tidigare år så går det riktigt bra. Däremot är det lite knepigt att märka av det när humöret stadigt sjunker nedåt och vägen till och från jobbet sker i mörker. Det är en intressant balansgång att hålla sig på, att följa de nya vanorna samtidigt som att allt annat börjar vilja gå i ide.

20141018_150939

 

Men det har gått rätt bra på gymmet nu, jag går mina två gånger så länge jag håller mig frisk nog och i söndags försökte jag till och med att jogga igen. Inte så överraskande så klantade jag mig där igen och gick ut för hårt och fick andningsproblem. Att gå ut för hårt för min del betyder visserligen rörelser någonstans över snigeltakt, men jag kan bara utgå från mitt eget utgångsläge, annat skulle bli svårt.

Maten går bra på vissa sätt och sämre på andra. Det har blivit för mycket socker så jag har påbörjat en långsam nedtrappning igen (sluta plötsligt fungerar dåligt för mig) i kombination med fokus på att komma igång med mellanmålen igen. Matlådorna har däremot gått bra och det är mycket rotfrukter just nu. Maten i nuläget är väldigt färgglad och det har blivit lite fler turer ute i köket även om det tar emot.

Sömnen gav jag upp om. Det har låtit för mycket inne i sovrummet så nu fick det vara nog. Nu sover jag ute i soffan som råkar vara en väldigt bekväm bäddsoffa. Nu är problemet mer att jag har en säng över och ett rum jag bara använder som lagringsutrymme igen.

Kommentera