Matlagningsdag och 300

Ja ok, kanske inte filmen denna gången men 300 squats på en dag känns helt ok. Jag är på dag 21 i squat-utmaningen vilket innebär 150 squats på ett tillfälle. Jag har fortsatt med att köra det två gånger per dag och jag funderar smått på hur jag ska fortsätta efter utmaningens 30 dagar. Kanske blir allt lite vilande tills efter marknaden.

De senaste dagarna har jag kommit ut lite mer igen. Fick cykla fram och tillbaka till mekonomen härom dagen och så har jag kommit runt sjön igen. Jag känner mig mycket stressad över marknaden just nu så allt har låst sig lite och sömnen fungerar inte så bra men det får bli till att fortsätta på samma sätt ett tag till.

Vikten har gått upp en bit och sen gått ner en bit så jag är på exakt samma vikt som senaste inlägget. Det underlättar lite nu för jag har haft en matlagningsdag nu på kvällen. Det blev ca 18 matlådor för 400 kr och jag har kvar mer att laga. Kvällens mest lyckade var falafel som jag inte lyckats med tidigare. Den magiska lösningen var att skicka in dem i ugnen och inte fritera dem. Jag provade även zucchini-sticks utöver soppa och burritos som jag inte använde recept till. Slutligen blev det snabb uppstekning av lite kött som jag hittade i disken med varor nära utgångsdatum. Det blev tre fina karrébitar för 25 kr, helt ok.

Nu är jag såpass mätt av allt provsmakande att jag får lägga mig och drömma mig bort till rundan runt sjön. Den betyder lugn och tankefrihet för mig. Godnatt!

2014-05-09 12.37.49

Kommentera