Matexperiment

Nu blir det till att se om jag kan hantera de här tabletterna. Jag har precis börjat med prolaktas, en tablett man ska ta varje dag som hjälper till att hantera helt vanlig mjölk. Sannolikt kan det bli rätt mycket billigare i längden om jag slipper köpa specialprodukter hela tiden. Tabletterna kostar 150 kr för en månad när jag var inne på apoteket igår. Om det kommer att fungera så börjar jag med att testa hela sommaren för det är alltid krångligt med resor och specialmat. Då har jag bara löken kvar att oroa mig över framöver.

Viktmässigt har jag 200g kvar tills jag når -10kg, ett av alla delmål. 77,4 nu och i december började jag på 87,2. Fettprocenten har gått från 41 till 38. Fort går det inte men jag är nöjd med hastigheten. Efter marknaden blir det till att komma upp tidigare på morgonarna och börja på gymmet igen. Idag blir det minst 180 squats så jag är inte helt avsomnad.

I helgen hann det bli lite rensande i trädgården hos föräldrarna. Det blir så mycket roligare när det finns sällskap. Vi hittade ett busigt ogräs som sprätte iväg massvis av frön. Flera timmar senare hittade jag frön i ansiktet, busfrön. Det är gott att ha trädgården att gå runt i. Allt det gröna lindar sig runt ett stressat huvud och distraherar från dumheter. Tack vare trädgården har jag kunnat ta det lite lugnare och gått och lagt mig på kvällen. Helt otroligt.

2014-05-18 21.09.14

Kommentera