Joggförsök

Ja, det går knappt att kalla det jag gör för att springa. Men de senaste veckorna har jag kommit allt längre. De första två gångerna var rundan 3,8 km och andra gången joggade jag nog hälften totalt med många stopp för att gå. Väl hemma sen började jag på en runda som är 3 km (två varv på 1,5 km)  Det har blivit en gång i veckan uppblandat med andra aktiviteter. Jag har börjat med allt mer danspass på 15-30 min och gått allt mer igen.

Nåväl, tillbaka till joggandet för igår lyckades jag uppnå ett av mina delmål. Jag lyckades jogga hela första varvet utan att stanna för att gå! Jag förstår hur lite det låter men för mig som av olika orsaker aldrig kommit längre än en kilometer är det stort. Knäna var ömma i början men mjukade upp sig och andningen höll sig på en smått obekväm men ändå ok nivå, inget väsande denna gången.

Jag har även tagit mig igenom ännu ett mål bestående av att gå spånenleden, en runda på 12 km. Jag har inte gått så långt i ett sträck tidigare (vad jag minns). Det har även blivit promenader på lunchen och på kvällarna. Idag blir första rena vilodagen då vi har gemensam lunch på jobbet och sommarfest. Dags att packa ihop!

 

2014-06-09 20.46.34

Kommentera