Förändring och upplevd skillnad

Det har gått över ett halvår nu och resultaten är uppenbara. Hittills har jag gått ner 11 kilo och det är en bra början. Min absoluta förhoppning är att kunna fortsätta såhär lika länge till. Mitt ultimata mål är satt på 60 kg, dvs ungefär -28 kg från mitt utgångsläge. Jag satte målet för att det för mig känns omöjligt och det är ett mål som ligger såpass långt bort att jag inte kan ge upp bara för att jag kommit nära. På vägen har jag satt upp massvis av delmål. Den senaste var vid 10 kg nedgång och nästa är om lite mer än ett kg på en totalvikt av 75 eller under. Då blir det fortsatt småsteg som jag kan glädjas åt men samtidigt ett mål som håller mig igång i längden. Hittills har det lett till följande:

  • Jag rör mig lättare och mer gärna.
  • Jag kommer i kläder som jag inte haft på flera år.
  • Jag tycker att ansiktet ser mindre plufsigt ut.
  • Jag börjar få tillbaka lite av självförtroendet.
  • Jag gör inte längre allt för att gömma mig.

 

Kommentera