Dag 96

Nu får jag ju nästan fundera på jubileum. Snart 100 dagar avklarade och nöjd med mina 6 kg i nuläget. Jag känner ju av att jag körde fast ett tag och försöker på alla sätt att komma på fötter ordentligt efter det. Två veckor tappade jag helt och det ställer till det med mina fina statistikkurvor. Nu vill jag fortsätta neråt i vanlig takt igen så idag hoppade jag veckomackan och gjorde en ordentlig omgång ostkaka igår. Testade en variant med blåbärspulver istället för saffran och den blev riktigt mumsig! Så nu kan jag välja mellan lila ostkaka och gul. Innehållet är i grunden keso och kvarg så den är snäll på alla sätt. Gott och bra är ju det som håller bäst i längden.

Rockringen får vila lite nu. Jag ser rätt kul ut runt magen. Det är lite svart och mycket gult. Träningsvärk blev det dock så någon nytta gör det med. Så fort bort med det onda så jag kan fortsätta. Det krävdes inte många minuter för att ge effekt och så var det kul. Perfekt komplement till dansen (som jag för övrigt inte tagit mig tid till nu på grund av lite stressigt med en bit på jobbet). Efter helgen hoppas jag på att vara igång igen med dansen.

Den här veckan blev bra i träningsväg. 3 gånger på gym och två entimmespromenader.

Crosstrainer: 15 min (8 45/15 intervall)

Cirkelfys: 21 min (blev lite distraherad och glömde den sista ryggomgången)

20140309_181506Fast det finns vissa fördelar med att sitta kvar sent på jobbet ibland. Det bjuder på fin utsikt över solnedgången. Fotot är från i söndags.

 

Kommentera