Dag 86

Helgen var riktigt härlig, det blev promenader och fortsatt jobb med ena stigen. Nu är den knöliga svackan utjämnad och vi fick hem lite ene. Nu väntar några månader innan träet går att göra något roligt av men det blev en intressant träningsomgång.

Idag blev det ett kort besök på gymmet. Efter 15 min uppvärmning (12 min intervaller) hade jag lite väl tung andning så jag klarade bara av ett varv på cirkelfysen. Så totalt bara 25 min. Men det blir till att jobba vidare och komma igång igen. Trist när kroppen inte håller bara.

Men jag har konstaterat att det börjar bli roligare med kläder igen. Dels passar allt fler av mina gamla kläder men även nya kläder har blivit rätt ok. Det underlättar tydligen om man inte gör allt man kan för att gömma sig själv. Det gör det däremot inte lättare med bilder men passade på att testa när jag skulle höra med min mor om färgen i provrummet.

1393603770419

Maten har fungerat rätt ok även om det av vissa orsaker inte var så underligt att det blev mer socker förra veckan så nu är det nertrappning igen så löser det sig. Det känns bra att komma igång med ekoboxen med. Den får jag två gånger i månaden och det är så härligt med allt det gröna.

20140226_113354

 

 

Stora framsteg men inte mycket mer än så. Bara att kämpa vidare, det är lång väg kvar.

 

Kommentera