Dag 8

Gårdagen började jag känna mig ordentligt förkyld så för att testa så började jag med Echinacea Friggs (brustabletter). Om det var de eller att förkylningen bara lurades vet jag inte men idag känner jag mig bättre. Direkt efter jobbet ska jag med tåget hem så det blir en lite rörig dag. Får se om jag hinner ut och gå en runda när jag väl kommer fram. Imorgon ska bilen lämnas in så då får jag se om det blir gymkort här med, annars vet jag inte hur jag ska kunna följa schemat under julen.

 

Frukost: Halv muggkaka. Frosting av kvarg och lättsötat äppelmos. 1½ glas apelsinjuice. 1 glas med echinacea

Mellanmål: 1 glas vatten, 1 glas echinacea

Lunch: Lax och grönsaker. 1 glas vatten, 1 glas echinacea, 1 mugg kaffe med 1 dl havremjölk

Mellanmål: Banansmoothie

Middag: Saffransostkaka och pepparkakor

 

Testar nu Lifesum och brottas med deras buggar. Det är inte direkt smidigt än men det finns fler av de livsmedel som jag använder och det går att ställa in kalori/protein/kollhydrat/fett-mål vilket jag saknar mycket på mapmyfitness. Nu får jag testa en vecka där med så ser vi om det blir någon av dem eller om jag ska leta vidare. Hittade dock inget i användarvillkoren som sa tillräckligt om rättigheter när det kommer till att använda de värden som räknats ut genom tjänsten så är det inte ok att ha de här så är det bara att säga till så fixar jag i ordning allt.

2013-12-16

 

Träning: Knappt, resdag igen. Gång, medel. 30 min

 

Steg: 8197

Dagens positiva: På den här veckan har jag mer än dubblat stegantalet per dag. Jag har även klarat av att träna när jag mått som värst i månaden vilket är något jag kan se tillbaka till och vara stolt över. Nu är morgondagens lunch klar och det är dags att sova.

2013-12-16 17.41.29

Kommentera