Dag 60

Litet mentalt bakslag. Ångestnivån ligger lite högt idag så jag kunde inte riktigt äta frukost med de andra på jobbet. Som tur var fick jag bara frågor från två om varför jag inte kom bort så det löste sig. Sen blev det hela morgonen med hög musik i öronen och jobbet fungerade rätt bra. Det är alltid lite knöligt när paniken börjar krypa närmre och människor är det jobbigaste som finns, speciellt här i ett ganska öppet kontorslandskap. Spännande men det fungerar, jag har flera här som vet om mina problem så de blir lite oroliga men ser till att allt fungerar bra ändå. Har jag kommit ihåg att säga att jag har världens bästa kollegor? Om inte så är det nog dags för det igen.

Numera finns ju hangouthörnan att sätta sig i om det blir för jobbigt att sitta ute vid skrivbordet. Lösningar och möjligheter i mängder!

Jag kom inte upp ordentligt idag heller så med tanke på att jag blir kvar i helgen kunde jag skjuta upp träningen tills imorgon när jag kanske fått sova ut.

Det är nu fjärde veckan sen min matlagningsdag och det finns fortfarande matlådor i mängder. Vilken lättnad att inte behöva krångla. 1 dag var eller varannan månad med lite längre matlagning och sen bara när jag verkligen känner för det. Hurra!

Kommentera