Dag 45

Träningen idag var väldigt nära min fysiska gräns i nuläget så jag får upprepa det några gånger så kroppen hinner hänga med. Det som började komma var andningen som inte klarade med hela vägen och logiskt nog yrsel. Fick ta en extra paus innan de sista intervallen. På cirkelfysen hade jag inte så mycket ork kvar i kroppen så det blev bara första varvet med två vikter, andra varvet blev lite mer varierat.

Min tanke är väl att så snart som jag klarar 3 vikter på flera av maskinerna ska jag börja med ojämna vikter, ex 2 på ena och 3 på andra sidan.

Träning: Crosstrainer 20 min, inklusive 8*60/30-intervall
Cirkelfys 20 min, varierade vikter

 

 

Maten blir allt bättre, idag blev det ett tillfälle med sötsaker, får se om jag lyckas låta bli helt imorgon. Jag har jobbat på att lära mig att dricka en kopp te innan jag somnar med. Har kommit ihåg det två kvällar nu. Det har även blivit rätt mycket mer te på dagarna.

 

2014-01-22

 

 

Det bästa med dagen var nog två saker, dels plockade jag med alla mina presentkort och uppgraderade mina skor. Mina träningsskor har börjat trilla i bitar utöver att de sett ganska ledsna ut och med tanke på att de hängt med sen skoltiden är jag inte förvånad. Det andra paret är mina vardagsskor (jo jag har ett par skor som jag går i nästan hela tiden, den magiska lösningen är bekväma skor istället för fokus på skornas utseende).

Här är mina vardagsskor. Jag har redan slitit ut ett par av samma modell så gissa om jag blev glad när jag såg att modellen fortfarande fanns kvar! Bara att hitta rätt låda och gå och betala. Fördelen med den är att hälen går lite högre upp än på de flesta andra de hade på team sportia vilket för mig har betytt skoskavsfria skor. Enkel lycka!

sal

 

 

Den andra bra saken för dagen är att vi äntligen har ett vilorum på jobbet! En plats där man kan få lite lugn och ro, bara för att vila eller kanske köra en hangout eller skriva något utan att störas av omgivningen. Det blev lite klängande och krånglande men jag är så nöjd! I början av veckan var rummet ett bra ställe att ställa undan lådor som ingen orkade bry sig om, nu ser det ut såhär:

20140122_175538

 

Kommentera