Ååå niiig!

Ja squattandet går vidare. I nuläget ligger jag på 105 squats per tillfälle, dvs idag har jag gjort 210 st med hälften på morgonen och andra hälften på kvällen. För att öka lite till harr jag nu i två dagar suttit mot väggen en stund. Igår var första gången och jag klarade en minut. Idag ökade jag med 10 sekunder.

2014-04-29 18.09.32

 

Det är små steg nu när jag inte kommit iväg till gymmet men känns bättre än inget. Att jag inte sover nu är största orsaken att jag inte kommit iväg. Det kommer nog fortsätta så ett tag till men jag vet inte hur länge, det känns som att jag tappat greppet lite om sovandet med. Däremot har jag fortsatt åt rätt håll. Sen i början av december har jag nu gått ner 9,3 kg och jag räknar dagarna tills jag passerar nästa milstolpe.

 

vikt

 

Utöver alla siffror har jag börjat använda terprolin igen. Det är en hudsalva som används för att få lite mer ordning på ledsen hud. Jag använde den för många år sedan när jag gick hos en hudterapeut för att försöka restaurera mina armar efter alla ärr. Resultatet då var över all förväntan så jag hoppas att det kan hjälpa lite nu med. Efter de första smorningarna har färgen i huden gått ner till lite mer lagom nivåer, om en månad får vi se om den börjar bleka ner bristningar och få in lite av det lösa.

Kommentera